čtvrtek 10. listopadu 2016

:: Láďo, že na tebe zavolám pana architekta!

O nové administrativní budově dobrušské firmy Servisbal jsem se zmínil v minulém marathonském příspěvku, ale dozrálo ve mně nutkavé přesvědčení, že si zaslouží vypíchnout sólo. Na první pohled zvenku vypadá jako nenápadná škatule, uvnitř se ovšem skrývá pozoruhodný, téměř kompletně prosklený interiér s kancelářemi, zasedačkami, oupenspejsy a to vše kolem centrálního atria se zeleným ostrovem uprostřed. Rád bych se tím přiživil, však nepřispěl jsem ani čárkou, zblem, ani co by se za nehet vešlo, zkrátka lautrem ničím. Zabývali se tím táta, a  interiérem (pokud jsem správně informován) i firmy Linstram a New visit (zeleň v atriu). Projekčně potom INS Náchod a stavebně Průmstav Náchod.
  



Samostatnou kapitolou, o které chci ztratit slovo, je jaksi lidský faktor. Na první pohled tam vane svěží a dynamický větřík a nic bych za to nedal, že vedení je minimálně obeznámeno s prací GrowJob institute. A nechají si točit profi videa. Aby byl příběh kompletizován, nejužší vedení nejen pracuje v díle WDS, ale také bydlí v díle WDS (Rodinný dům nedaleko Dobrušky), s čímž souvisí právě humorná hláška paní domu z nadpisu. Ta byla pronesena poté, co Láďa zatloukl hřebík do nekřesťansky drahých dveří.



















5 komentářů:

  1. Barák pěknej, video hezký, ale proč firma týhle velikosti nemá proboha responsivní web?

    OdpovědětVymazat
  2. Víte, já jsem začátečník, takže teď už nevím, o čem hovoříte... ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sice také netuším, co je responsivní, ale třeba mají zákazníků dost nebo dokonce až moc, i když na nějaký kloudný web kašlou:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Hele a co jako máte s tím webem? Mně připadá dobrej... http://www.servisbal.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Web je v pohodě, jen je nepoužitelnej na mobilu, takže 10 - 20% návštěvníků si ho moc neužije. To není ani tak problém na servisbal.cz, kde nejde o přímej prodej ale spíš eobaly.cz, kde se může jednat o přímou finanční ztrátu (lidi půjdou jinam, kde nakoupí jednodušeji).
    Ale to je jen taková profesní deformace, někdo si fotí zajímavý baráky, jinej se mrkne na cizí web :)

    OdpovědětVymazat