středa 17. prosince 2014

:: Vánoční dárek - část 1.

Ano, ano, je to opět tady. Čas obdarovávání. A protože jste byli letos velmi hodní a (zdá se) přes již třetí stěhování jste nezanevřeli na tento blog, mám pro Vás první vánoční prézent. Je jím fungl nová webová stránka. Vítejte zde. Tedy vítejte TAM ("Hola, hola, tam Weigel") ;-)


3 komentáře:

  1. Pane Jakub, jedna technická - to se v rozpočtu studia nenajde 300Kč na zakoupení vlastní domény? Cokoliv podobného jako .webnode.cz nebo @seznam.cz působí neprofesionálně. Pokud tedy ještě pominu druhou stránku věci, tedy že o svůj web i email na zdarma službách můžu kdykoliv přijít (což u osobního emailu/webu nevadí tak jako u firemního).

    OdpovědětVymazat
  2. minimálně ten email se dá provozovat na vlastní doméně zdarma (jen za cenu poplatku za doménu cca 150,-/rok), na google apps už to zdarma nejde, ale na outlook.com to je zatím bez poplatku.
    http://www.zive.cz/clanky/hotmail-na-vlastni-domene-e-mail-na-vyssi-urovni/sc-3-a-162408/
    http://www.lupa.cz/clanky/outlook-com-na-vlastni-domene-zdarma-microsoft-nenasleduje-google/

    OdpovědětVymazat
  3. No jó, promluvil odborník, co mi chtěl podstrčit hepner.com jako pracovní stránku:) Já jsem teda s webnode.cz a seznam.cz spokojená. Proč bych měla platit za něco, co můžu mít jinde zadarmo? No a když mi to zruší (o čemž pochybuju), tak půjdu zase jinam. Stejně nezvládám všechny zákazníky obsloužit a bude se to leda tak zhoršovat:-)

    OdpovědětVymazat