neděle 8. dubna 2018

:: Flashback

Docela náhodou jsem narazil na přehlídku obrázků, který jsem předloni vyráběl a dával na LinkedIn. Zajímavý, jak člověk zapomíná, co všechno měl na stole... ;-) Nejde nezveřejnit!

V Broumově se mezi lety 2011-2015 nejdřív hodně připravovalo a pak hodně stavělo. Congres a Wellness tvoří největší část. A vysloužil si, tuším, druhé místo v soutěži Stavba roku královéhradeckého kraje.
Více zde

Kreslení po fasádě na Mateřské škole ve Stárkově. Jednou z reakcí byla pochvala od památkového ústavu v Josefově ;-) Více zde

Novostavba rodinného domu v Náchodě na pozemku s krásným výhledem přes údolí na protější kopec s Vyhlídkou a Dobrošovem. Kromě toho s osvíceným a náročným investorem a to já rád ;-)
Více zde



Jedna z prvních vizualizací návrhu přestavby hotelu v Broumově. Na této straně nakonec vznikla příjemná venkovní terasa k restauraci. Více zde

Návrh novostaby rodinného domu v Rokytníku. Krásné dlouhé venkovské údolí a poměrně terénně složitý pozemek.
Více zde

Přesně s tímhle obrázkem jsem prožil jeden z nejeuforičtějších stavů. Když jsem virtuálně odpáral tu brutální přístavbu vlevo dole (...), tak už se mnou nebyla řeč ;-)

Návrh nové fasády administrativního objektu v Broumově.

Přestavba rodinného domu v Broumově. Jeden z nejdivnějších domů, ke kterým jsem přišel. Divně převýšenej, divná přístavba, divnej obklad, hnusná zelená omítka. Nakonec jsme to snad ukormidlili ;-) Více zde 

A uliční pohled

Novostavba sportovní haly ve Svobodě nad Úpou.  Více zde

Kreslení po fasádě rodinného domu v Hradci Králové.


Návrh úpravy fasády administrativního objektu. To byl takovej ten smutnej příběh, kdy šla smutná a pohnutá historie pohraničí a z původně normálně pěknýho baráku se smývaly ozdoby jedna za druhou až zbylo skoro nic. Tenhle návrh přišel těsně po výměně oken (bohužel...)


Novostavba rodinného domu v Trutnově. Co nevidět se začne stavět!

Návrh novostavby neobvyklého domu na neobvyklém úzkém rohovém pozemku. Více zde

Návrh úpravy fasády rodinného domu v Lipí.

Dolní pohled

Novostavba pavilonu v areálu Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují. Sem by nikdo nechtěl jít bydlet, protože tady žijí obyvatelé stiženi alkoholovou demencí!

Novostavba chaloupky na zajímavém pozemku tam, kde lišky dávají dobrou noc. Na dráhu to je zkratkou přes les necelé tři hodinky ;-) Aktuálně je rozestavěná. Více zde
 
Návrh vstupní partie administrativního objektu.

Na závěr opět záležitost, kterou jsme začínali ;-)



Žádné komentáře:

Okomentovat