sobota 18. května 2019

:: Jak načechrat narcise

V minulým příspěvku jsem téma middlu na Boháňce nakousl, tak se teď, několik týdnů po závodě sluší něco vypotit, že ano? A vezmu si na pomoc 3 nejhezčejší komentáře ;-)


Béďa:
"Stavitelem tratí byl Jakub Weiner, který ukázal, že stavět krátké tratě umí. Tratě byly na malém prostoru (byla výměna mapy), ale dokázaly plně využít krásu terénu. Na tratích byla změna směru a tempa, prostě middle jak má být."

Karel Haas:
"V neděli první závod letošního Žebříčku A - nádherná, mapově náročná, trať na dvou mapách v rámci jednoho závodu, v členitém prostoru bývalých lomů a těžby, krátké postupy, časté změny směru, extrémní tlak na pozornost a koncentraci."

Adam Chromý:
"Super terén, hodnotím kladně namačkání celé trati do zajímavé části pomocí výměny mapy. Máme hodně takových malých a pěkných terénů, ale často v nich máme jen posledních pár kontrol, což je škoda. Důkladné využití jako v tomto závodě by pak prospělo ke zvýšení náročnosti celého závodu. Perfektní stavba trati - změny rychlosti, náběhy do těžkého po výběhu kopce, super trať. Kladně oceňuji také umístění divácké kontroly."


A tak je to hezký... ;-) Samozřejmě, objevily se i nějaký výhrady, kde bych řekl, že i často měly pravdu. Kdo to chce propátrat, tak může na Hodnocení kvality závodů.

Aby bylo jasný, o čem je řeč, tak tady je trať H21A, kde jsou obě části v jedné mapě.

Žádné komentáře:

Okomentovat