středa 11. června 2014

:: Když na to nemám, tak se na závody co?

Tak se na závody nejezdí. Tím jsem vyčerpal všechny postřehy stran svého výkonu. A protože mě právě hodnocení závodů donutilo splnit občanskou povinnost, tak taky něco přidám sem.

Áčka na nejvysočinovatější Vysočině - Odranec u Nového Města na Moravě (sousední les Zubří - mistrák na middlu 2005). Co se týká organizace a shromaždiště, tak jsem se urval a pustil dvě jedničky. Jednak mě dostávala celková přírodní kulisa a vůbec jsem měl dojem, že je to uspořádaný na vysoký úrovni. Terén a trať ale potřebuju rozdělit. Sobotní klasika mně přišla v pořádku, samozřejmě ne že by terén umožňoval zrovna festival voleb, ale přece jen jsem si jich tam pár všiml. No a ona ta mapa vypadá docela bíle, ale jednak to byla nějaká generalizace a jak známo zdejší "bílé" lesy kladou větší odpor než třeba ty hradecký. O zelený nemluvě.


Middle začal skvěle, pak ale trať musela dost jalově vystoupat 15 vrstevnic, aby se zase začalo něco dít. A další klíčová middlová partie přišla až na závěr před cílem. Jako nejsem si jistej, jestli byl zvolenej ten správnej koncept s vyváženou dramaturgií. A když se dívám na mapu, tak mě trochu překvapuje, že byl vynechanej severovýchodní cíp mapy (z klasiky kolem 13.kontroly) - tam taky vidím určitej potenciál... Co říci závěrem... Určitě bych se snažil aspoň prověřit koncept s umístěním startu co nejvýš.


4 komentáře:

  1. nevím jestli to není jenom nějaký můj lokální problém, ale tenhle font písma se špatně čte ...

    OdpovědětVymazat
  2. Spokojenej? Už 3 lidi mně řekli, že to bylo vošklivý... Asi na to společnost není připravená ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Spíš se to nedalo číst. Ale možná na 2 monitorech se to vyjímá líp. Musím se zastat stavitele nedělního middlu. Mně se to líbilo, bylo to pestré. I když je pravda, že čistým lesem jsme stoupaly cca o 5 vrstevnic míň. Náhodou to je zajímavá finta, nechat lidi trochu unavit během do kopce a pak zařadit kontrolu v hustníku:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Všiml jsem si, že jsem se svým názorem osamocen: http://lpu.cz/hodnoceni/page.php?id=12
    S dovolením si za ním ale stojím.

    OdpovědětVymazat