pondělí 20. dubna 2015

:: Sprint nad Kněžnou

V sobotu to nekončilo middlem, ale pokračovalo se do Rychnova na oblastní mistrák ve sprintu. Nejdřív jsme se rozehřáli v místní sympatický hospodě, proběhla nějaká kávička a šlo se do podloubí na nádvoří zámku, kde bylo centrum. Takhle má vypadat mokrá varianta ;-)

U samotnýho závodu se nabízí srovnání se sprintem, kterej tady proběhl před dvěma lety. Sice jsem tehdy nebyl, ale máme OB postupy, že... Tak myslím, že nebude úplně překvapivý, že tehdejší tratě včetně koncepce se mně zdají lepší (například centrum, který bylo u dnešní K13, umožňovalo aby součástí tratí byl i právě areál zámku, kde byla pěkná volba a terén tak víc pestřejší; a taky například tím, že i ty postupy byly víc vymazlený). Na druhou stranu, jestli na áčkách byla maximální kvalita a teď se například zvolilo atraktivnější centrum, tak to je v pořádku. Trať mě nijak neurazila, během závodu bylo co řešit, volby tam byly. A dokonce jsme to měli i s kulturním představením (mažoretky u K2). 

Takže zatímco middlu jsem dal pěknou, šťavnatou a zaslouženou čtyřku (dobrodošli - jako jednoduchej middle v tomhle terénu není "malej nedostatek"), tady to je za dvě a nemám s tím problém. Jinak všechno ostatní u obou závodů je taky na 2 (vše jak má být), kromě centra sprintu - 1 (pořadatel nabídl pro oblastní závod něco nadstandartního).        

Žádné komentáře:

Okomentovat